dc.contributor.author | Kjuus, Johanne | |
dc.contributor.author | Utgård, Jakob | |
dc.contributor.author | Melhuus, Sigrid Hagerup | |
dc.contributor.author | Svennerud, Mads | |
dc.coverage.spatial | Norden, Norge | nb_NO |
dc.date.accessioned | 2018-04-18T09:00:44Z | |
dc.date.available | 2018-04-18T09:00:44Z | |
dc.date.created | 2018-04-03T16:18:22Z | |
dc.date.issued | 2008-11 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7077-732-7 | |
dc.identifier.issn | 0805-9691 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2494652 | |
dc.description.abstract | For å forstå forutsetningene for en konkurransedyktig norsk kjøttindustri har vi i dette notatet søkt å belyse kjøttindustriens utvikling i Norge sammenlignet med Sverige, Finland og Danmark, samt utviklingstrender i et internasjonalt perspektiv. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Notat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.) | |
dc.relation.ispartofseries | NILF Notat;2008-22 | |
dc.subject | Rammevilkår | nb_NO |
dc.subject | Framework | nb_NO |
dc.subject | Struktur | nb_NO |
dc.subject | Structure | nb_NO |
dc.subject | Konkurranseevne | nb_NO |
dc.subject | Competitiveness | nb_NO |
dc.title | Perspektiver for en norsk kjøttindustri: Sammenligning av struktur i Norden | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Landbruksfag: 910 | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Agricultural sciences: 910 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 156 | nb_NO |
dc.source.issue | 22 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1576998 | |
dc.relation.project | Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: F018 | nb_NO |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |