Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKjuus, Johanne
dc.contributor.authorUtgård, Jakob
dc.contributor.authorMelhuus, Sigrid Hagerup
dc.contributor.authorSvennerud, Mads
dc.coverage.spatialNorden, Norgenb_NO
dc.date.accessioned2018-04-18T09:00:44Z
dc.date.available2018-04-18T09:00:44Z
dc.date.created2018-04-03T16:18:22Z
dc.date.issued2008-11
dc.identifier.isbn978-82-7077-732-7
dc.identifier.issn0805-9691
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2494652
dc.description.abstractFor å forstå forutsetningene for en konkurransedyktig norsk kjøttindustri har vi i dette notatet søkt å belyse kjøttindustriens utvikling i Norge sammenlignet med Sverige, Finland og Danmark, samt utviklingstrender i et internasjonalt perspektiv.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskningnb_NO
dc.relation.ispartofNotat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)
dc.relation.ispartofseriesNILF Notat;2008-22
dc.subjectRammevilkårnb_NO
dc.subjectFrameworknb_NO
dc.subjectStrukturnb_NO
dc.subjectStructurenb_NO
dc.subjectKonkurranseevnenb_NO
dc.subjectCompetitivenessnb_NO
dc.titlePerspektiver for en norsk kjøttindustri: Sammenligning av struktur i Nordennb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Landbruksfag: 910nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Agricultural sciences: 910nb_NO
dc.source.pagenumber156nb_NO
dc.source.issue22nb_NO
dc.identifier.cristin1576998
dc.relation.projectNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: F018nb_NO
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel