Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorRøthe, Gunnlaug
dc.coverage.spatialNorge, Troms, Finnmarknb_NO
dc.date.accessioned2018-07-26T21:16:10Z
dc.date.available2018-07-26T21:16:10Z
dc.date.issued2006-02-14
dc.identifier.isbn978-82-17-00018-1
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2506629
dc.description.abstractDet er blitt en årlig tradisjon å arrangere etegilde og fagseminar på økologisk vis. Dette ble også gjort i 2005 på Reisafjord Hotell. Det ble servert mye god mat basert på økologiske råvarer og fokusert på hvordan forholde seg til nytt nasjonelt mål innen økologisk landbruk, bruk av økologisk mat i storhusholdning og økologisk landbruk som grunnlag for bedriftsutvikling på gården. Framover er det viktig å satse på de som er motiverte, bygge opp nettverk, bruk av økologisk mat ved festivaler og skoler og omsetning og marked.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofseriesBioforsk rapport;1(23) 2006
dc.subjectetegildenb_NO
dc.subjectvidereforedlingnb_NO
dc.subjectomsetningnb_NO
dc.titleEtegilde og fagmøte – Info 1 Prosjekt økologisk sauekjøttproduksjon i Troms og Finnmarknb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910nb_NO
dc.source.pagenumber12nb_NO
dc.source.volume1nb_NO
dc.source.issue23nb_NO
dc.relation.projectBioforsk: 1610020nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel