Browsing NILF (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning)* by Subject "Organic food"
Now showing items 1-3 of 3
-
Dekningsbidragskalkylar Aust-Agder, Vest-Agder og Rogaland 2009/2010
(NILF Notat;2009-9, Research report, 2009-03)Dekningsbidragskalkylar for 2009/2010 er utarbeida av NILF, distriktskontoret i Bergen. Kalkylane dekkjer Rogaland og Agder, og er ei oppdatering av tidlegare utgjevne kalkylehefte. Kalkylane er no tekne inn i NILFs ... -
Hva skal det være: epler i løsvekt eller emballert Butikkforsøk med norske, økologiske epler
(NILF Notat;2012-5, Research report, 2012-03)Denne rapporten er en oppsummering av et delprosjekt som ble gjennomført i forbindelse med samarbeidsprosjektet «Norsk økologisk frukt til forbrukar». Prosjektet ble gjennomført i samarbeid med BAMA og butikkjeden Safari ... -
Økologisk mat i offentlig sektor
(NILF Notat;2007-4, Research report, 2007-02)I 2005 var 3,5 % av jordbruksarealene økologiske, og det var registrert 2 496 godkjente, økologiske produsenter i Norge. Andelen økologisk produksjon varierer mellom ulike landsdeler og produksjoner. Produksjonen av økologisk ...