Blar i Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO på emneord "Matproduksjon"
Viser treff 1-3 av 3
-
EAT-Lancet-kommisjonens rapport belyst fra ulike perspektiv
(NIBIO Rapport;5(83) 2019, Research report, 2019-06)EAT-Lancet-rapporten «Food in the Anthropocene» ble publisert i det velrenommerte tidsskriftet Lancet 17.januar 2019, og rapporten har fått mye oppmerksomhet i ettertid. Til sammen 37 forskere og eksperter har bidratt i ... -
Jordsmonn, klima og andre forutsetninger for kvalitetsproduksjon av mat på Toten
(Bioforsk rapport;4(71) 2009, Research report, 2009-06-08)Publikasjonen omhandler geologi og jordsmonnsutvikling, klima og andre forutsetninger for kvalitetsproduksjon av mat på Toten. Se for øvrig omfattende sammendrag side 29-30. -
Studieplan for fagskoleutdanning i Bærekraftige matopplevelser
(NIBIO-rapport;7(146) 2021, Research report, 2021-09)Studieplan for fagskoleutdanningen Bærekraftige matopplevelser bygger på erfaringer fra studietilbud Mat og matkultur som ble tilbudt ved Høgskolen i Nesna i samarbeid med Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO) (2005-2014). ...