Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorGrønlund, Arne
dc.date.accessioned2017-04-11T11:15:03Z
dc.date.available2017-04-11T11:15:03Z
dc.date.created2015-06-12T10:07:09Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.isbn978-82-17-01400-3
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2437441
dc.description.abstractI denne rapporten er det gitt en vurdering av utslippsreduksjonene av ulike tiltak i jordbruket fram til 2050: Omlegging av kostholdet fra rødt til hvitt kjøtt, stans i nydyrking av myr, mindre matsvinn, produksjon av biogass av husdyrgjødsel og restavlinger, omlegging i kostholdet fra kjøtt til vegetabilsk mat. Omlegging fra kjøtt til vegetabilsk mat er det tiltaket som gir størst utslippsreduksjon, ca 12 prosent i forhold til referansebanen i 2050 fulgt av omlegging fra rødt til hvitt kjøtt. Stans i nydyrking av myr og mindre matsvinn er de tiltaket som gir lavest reduksjon i forhold til referansebanen.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk Rapport
dc.relation.ispartofseriesBioforsk Rapport;
dc.relation.urihttp://www.bioforsk.no/ikbViewer/Content/122644/Bioforsk%20RAPPORT%2010%20(24).pdf
dc.subjectklimagassernb_NO
dc.subjectutslippsreduksjonernb_NO
dc.subjectmatforbruknb_NO
dc.subjectjordbruknb_NO
dc.titleVurdering av klimatiltak i jordbruket. Beregnet reduksjon av klimagassutslipp av ulike tiltak innen 2050nb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910::Jordfag: 913nb_NO
dc.source.pagenumber19nb_NO
dc.source.volume10nb_NO
dc.source.issue24nb_NO
dc.identifier.cristin1247759
dc.relation.projectBioforsk: 8837nb_NO
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel