dc.contributor.author | Friis Pedersen, Susanne | |
dc.date.accessioned | 2017-04-11T13:01:30Z | |
dc.date.available | 2017-04-11T13:01:30Z | |
dc.date.created | 2015-05-26T10:19:36Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.issn | 0809-8654 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2437470 | |
dc.description.abstract | Gojibær ble en populær snack og juice for noen år siden da den ble kjent i Norge. De dyrkes i stor skala bl. a. i Kina. Det er nå interesse for å dyrke den hos i Norge, så det kan være nyttig å vite mer om forholdene den dyrkes under, men også for å vurdere om det er risiko for at planten blir invaderende. Det er mye forvirring og motsigelser i litteraturen om gojibær både om botanikk, anvendelse og innhold. Dessuten er mye skrevet på vanskelig tilgjengelige asiatiske språk og dokumentasjonen er ofte snever. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Bioforsk TEMA | |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk TEMA; | |
dc.relation.uri | http://www.bioforsk.no/ikbViewer/page/tjenester/publikasjoner/publikasjon?p_document_id=122328 | |
dc.subject | gojibær | nb_NO |
dc.title | Gojibær | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 6 | nb_NO |
dc.source.volume | 10 | nb_NO |
dc.source.issue | 7 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1244382 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |