Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorFriis Pedersen, Susanne
dc.date.accessioned2017-04-11T13:01:30Z
dc.date.available2017-04-11T13:01:30Z
dc.date.created2015-05-26T10:19:36Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn0809-8654
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2437470
dc.description.abstractGojibær ble en populær snack og juice for noen år siden da den ble kjent i Norge. De dyrkes i stor skala bl. a. i Kina. Det er nå interesse for å dyrke den hos i Norge, så det kan være nyttig å vite mer om forholdene den dyrkes under, men også for å vurdere om det er risiko for at planten blir invaderende. Det er mye forvirring og motsigelser i litteraturen om gojibær både om botanikk, anvendelse og innhold. Dessuten er mye skrevet på vanskelig tilgjengelige asiatiske språk og dokumentasjonen er ofte snever.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk TEMA
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA;
dc.relation.urihttp://www.bioforsk.no/ikbViewer/page/tjenester/publikasjoner/publikasjon?p_document_id=122328
dc.subjectgojibærnb_NO
dc.titleGojibærnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910nb_NO
dc.source.pagenumber6nb_NO
dc.source.volume10nb_NO
dc.source.issue7nb_NO
dc.identifier.cristin1244382
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel