Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKoesling, Matthias
dc.contributor.authorSerikstad, Grete Lene
dc.date.accessioned2018-02-01T12:47:20Z
dc.date.available2018-02-01T12:47:20Z
dc.date.created2018-01-23T16:28:29Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.isbn978-82-17-00197-3
dc.identifier.issn0809-8654
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2481215
dc.description.abstractØnsker en å unngå faren for rester av stråforkortere og kjemisk-syntetiske sprøytemidler i korn, brød og andre kornprodukt er bruk av økologiske produkter den beste garantien siden slike midler ikke brukes i økologisk drift. Dessuten synes mange at økologisk brød smaker bedre.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk TEMA
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA;2(10) 2007
dc.titleØkologisk kornnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber2nb_NO
dc.source.volume2nb_NO
dc.source.issue10nb_NO
dc.identifier.cristin1550241
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel