Mat og Industri 2017 -Status og utvikling i norsk matindustri
dc.contributor.editor | Prestegard, Sjur Spildo | |
dc.date.accessioned | 2018-03-01T12:47:39Z | |
dc.date.available | 2018-03-01T12:47:39Z | |
dc.date.created | 2018-03-01T13:03:48Z | |
dc.date.issued | 2017-11 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-02005-9 | |
dc.identifier.issn | 2464-1189 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2487971 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | NIBIO | nb_NO |
dc.relation.ispartof | NIBIO Bok | |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO BOK;3(12) 2017 | |
dc.title | Mat og Industri 2017 -Status og utvikling i norsk matindustri | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 16 | nb_NO |
dc.source.volume | 3 | nb_NO |
dc.source.issue | 12 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1569769 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Divisjon for matproduksjon og samfunn [1030]
Publikasjoner knyttet til ansatte ved Divisjon for matproduksjon og samfunn -
NIBIO BOK [214]
-
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO [4580]