Vis enkel innførsel

dc.contributor.editorPrestegard, Sjur Spildo
dc.date.accessioned2018-03-01T12:47:39Z
dc.date.available2018-03-01T12:47:39Z
dc.date.created2018-03-01T13:03:48Z
dc.date.issued2017-11
dc.identifier.isbn978-82-17-02005-9
dc.identifier.issn2464-1189
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2487971
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNIBIOnb_NO
dc.relation.ispartofNIBIO Bok
dc.relation.ispartofseriesNIBIO BOK;3(12) 2017
dc.titleMat og Industri 2017 -Status og utvikling i norsk matindustrinb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber16nb_NO
dc.source.volume3nb_NO
dc.source.issue12nb_NO
dc.identifier.cristin1569769
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel