CO i pakkegass for kjøtt – Økonomiske konsekvenser for verdikjeden ved et mulig forbud
dc.contributor.author | Kjesbu, Erland | |
dc.contributor.author | Mjelde, Håvard | |
dc.date.accessioned | 2018-05-31T13:24:46Z | |
dc.date.available | 2018-05-31T13:24:46Z | |
dc.date.created | 2018-05-31T13:56:10Z | |
dc.date.issued | 2003-05 | |
dc.identifier.isbn | 82-7077-523-1 | |
dc.identifier.issn | 0805-9691 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2499961 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Notat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.) | |
dc.relation.ispartofseries | NILF Notat;2003-16 | |
dc.subject | Verdikjede | nb_NO |
dc.subject | Supply chain | nb_NO |
dc.subject | Kjøtt | nb_NO |
dc.subject | Meat | nb_NO |
dc.title | CO i pakkegass for kjøtt – Økonomiske konsekvenser for verdikjeden ved et mulig forbud | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Økonomi: 210 | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Economics: 210 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 27 | nb_NO |
dc.source.issue | 16 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1588104 | |
dc.relation.project | Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: F007 | nb_NO |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
NILF Notat [338]
-
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO [4517]