dc.contributor.author | Dragland, Steinar | |
dc.contributor.author | Mordal, Ruth | |
dc.date.accessioned | 2018-07-13T23:43:04Z | |
dc.date.available | 2018-07-13T23:43:04Z | |
dc.date.created | 2018-06-29T12:33:55Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-00117-1 | |
dc.identifier.issn | 0809-8654 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2505438 | |
dc.description.abstract | Rosenrot har i løpet av få år blitt et etterspurt råstoff for produksjon av tabletter, kapsler, ekstrakter m.m. som til sammen utgjør en vesentlig andel av omsetningen av kostholdsproduktene her i landet og også i flere andre land. I Norge var det Planteforsk Kise (nå Bioforsk Øst Kise) som på 1990-tallet samlet opplysninger om rosenrot, og påpekte mulighetene for å bruke den som råstoff for helseprodukt. | nb_NO |
dc.description.abstract | Variasjoner i rosenrot (Rhodiola rosea) fra 97 steder i Norge | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Bioforsk TEMA | |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk TEMA;1(47) 2006 | |
dc.title | Variasjoner i rosenrot (Rhodiola rosea) fra 97 steder i Norge | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 4 | nb_NO |
dc.source.volume | 1 | nb_NO |
dc.source.issue | 47 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1594738 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |