• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Norsk institutt for bioøkonomi
  • Historiske publikasjoner
  • Bioforsk*
  • Bioforsk Fokus
  • View Item
  •   Home
  • Norsk institutt for bioøkonomi
  • Historiske publikasjoner
  • Bioforsk*
  • Bioforsk Fokus
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Økologisk mat i storhusholdninger – hvorfor og hvordan? Introduksjon av økologisk mat ved St. Olavs Hospital

Solemdal, Liv; Birkeland, Liv
Research report
Thumbnail
View/Open
Bioforsk-FOKUS-2006-01-15.pdf (62.57Kb)
URI
http://hdl.handle.net/11250/2506637
Date
2006
Metadata
Show full item record
Collections
  • Bioforsk Fokus [91]
Publisher
Bioforsk
Series
Bioforsk FOKUS;1(15) 2006

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit