Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSolemdal, Liv
dc.contributor.authorBirkeland, Liv
dc.date.accessioned2018-07-26T22:05:28Z
dc.date.available2018-07-26T22:05:28Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.isbn978-82-17-00107-2
dc.identifier.issn0809-8662
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2506637
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofseriesBioforsk FOKUS;1(15) 2006
dc.titleØkologisk mat i storhusholdninger – hvorfor og hvordan? Introduksjon av økologisk mat ved St. Olavs Hospitalnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.source.pagenumber3nb_NO
dc.source.volume1nb_NO
dc.source.issue15nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel