Økologisk mat i storhusholdninger – hvorfor og hvordan? Introduksjon av økologisk mat ved St. Olavs Hospital
dc.contributor.author | Solemdal, Liv | |
dc.contributor.author | Birkeland, Liv | |
dc.date.accessioned | 2018-07-26T22:05:28Z | |
dc.date.available | 2018-07-26T22:05:28Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-00107-2 | |
dc.identifier.issn | 0809-8662 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2506637 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk FOKUS;1(15) 2006 | |
dc.title | Økologisk mat i storhusholdninger – hvorfor og hvordan? Introduksjon av økologisk mat ved St. Olavs Hospital | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 3 | nb_NO |
dc.source.volume | 1 | nb_NO |
dc.source.issue | 15 | nb_NO |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Bioforsk Fokus [91]