• Effekt av ulike konserveringsmetoder for bygg på melkekvalitet i økologisk landbruk 

      Adler, Steffen Andreas; Randby, Åshild Taksdal (Grønn kunnskap e;9(115H) 2005, Research report, 2005)
      Effekten av tre ulike konserveringsmetoder for bygg på fôropptak og melkekvalitet i økologisk landbruk ble testet i et fôringsforsøk med cross over design med tre perioder á en uke. Kyrne ble tildelt 6,0 kg TS (førstekalvskyr ...
    • Sporedannende bakterier. Utfordringer for mjølkekvalitet, fôrkvalitet og dyrehelse 

      Johansen, Astrid; Stokstad, Maria; Randby, Åshild Taksdal; Lindback, Toril; Njaastad, Kari-Marie (Bioforsk rapport;8(22) 2013, Research report, 2013-02-08)
      Rapporten gir en kunnskapsstatus om sporedannende bakterier som har betydning for fôr- og mjølkekvalitet og dyrehelse, kontamineringskilder, årsaker til framvekst i ensilasje, diagnostikk og analysemetoder.