• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Norsk institutt for bioøkonomi
  • NIBIO POP
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Norsk institutt for bioøkonomi
  • NIBIO POP
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Arktisk storfekjøttproduksjon

Hansen, Inger; Jørgensen, Grete M.; Hansen, Øyvind
Others
Thumbnail
Åpne
NIBIO_POP_2021_7_33.pdf (656.6Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2835320
Utgivelsesdato
2021-12
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • NIBIO POP [229]
Sammendrag
Produksjonen av storfekjøtt i Norge kjennetegnes bl.a. av stor variasjon med hensyn til fjøsbygg,

driftssystemer, driftsrutiner og beiteforhold. Vi har besøkt 30 gårdsbruk og spurt produsentene

selv om hva som er de viktigste suksessfaktorene for god produksjon og dyrevelferd i storfekjøttproduksjonen.

I en serie på tre NIBIO-POPer publiseres resultater fra prosjektene «Arktisk

storfekjøttproduksjon» (Hansen & Jørgensen 2016) og «Storfekjøttproduksjon i fjellregionen»

(Berge m.fl. 2017). Dette er den tredje, hvor vi fokuserer på økonomiske beregninger fra utvalgte

gårdsbruk i Nord-Norge. Målgruppa er rådgivere og storfekjøttprodusenter, spesielt de som er i

etableringsfasen.
Utgiver
NIBIO
Serie
NIBIO-pop;7(33) 2021
Tidsskrift
NIBIO POP
Opphavsrett
NIBIO

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit