Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHansen, Inger
dc.contributor.authorJørgensen, Grete M.
dc.contributor.authorHansen, Øyvind
dc.coverage.spatialÅsen_US
dc.date.accessioned2021-12-22T07:46:44Z
dc.date.available2021-12-22T07:46:44Z
dc.date.issued2021-12
dc.identifier.isbn978-82-17-02979-3
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2835320
dc.description.abstractProduksjonen av storfekjøtt i Norge kjennetegnes bl.a. av stor variasjon med hensyn til fjøsbygg, driftssystemer, driftsrutiner og beiteforhold. Vi har besøkt 30 gårdsbruk og spurt produsentene selv om hva som er de viktigste suksessfaktorene for god produksjon og dyrevelferd i storfekjøttproduksjonen. I en serie på tre NIBIO-POPer publiseres resultater fra prosjektene «Arktisk storfekjøttproduksjon» (Hansen & Jørgensen 2016) og «Storfekjøttproduksjon i fjellregionen» (Berge m.fl. 2017). Dette er den tredje, hvor vi fokuserer på økonomiske beregninger fra utvalgte gårdsbruk i Nord-Norge. Målgruppa er rådgivere og storfekjøttprodusenter, spesielt de som er i etableringsfasen.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNIBIOen_US
dc.relation.ispartofseriesNIBIO-pop;7(33) 2021
dc.titleArktisk storfekjøttproduksjonen_US
dc.title.alternative3. Økonomiske beregningeren_US
dc.typeOthersen_US
dc.rights.holderNIBIOen_US
dc.source.pagenumber6en_US
dc.source.volume7en_US
dc.source.journalNIBIO POPen_US
dc.source.issue33en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel