Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norsk institutt for bioøkonomi
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO
Vis innførsel
Hjem
Norsk institutt for bioøkonomi
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effect of ripening temperature on the chemical composition of lingonberries (Vaccinium vitis-idaea L.) of northern and southern origin
Amundsen, M.
;
Jaakola, Laura
;
Aaby, Kjersti
;
Martinussen, Inger
;
Kelanne, N.
;
Tuominen, S.
;
Laaksonen, O.
;
Yang, B.
;
Hykkerud, Anne Linn
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
1-s2.0-S0963996923002831-main.pdf (3.010Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3067583
Utgivelsesdato
2023
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Divisjon for matproduksjon og samfunn
[999]
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO
[4517]
Vitenskapelige artikler
[1416]
Originalversjon
Food Research International. 2023, 167 .
10.1016/j.foodres.2023.112738
Tidsskrift
Food Research International
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk