Blar i Bioforsk Fokus på tittel
Viser treff 88-91 av 91
-
Virkning av snittelengde på surfôropptaket
(Bioforsk FOKUS;1(14) 2006, Research report, 2006)I norske forsøk er det målt høyere surfôropptak og høyere mjølkeytelse med snittelengde på ca 2 cm sammenlignet med 6-10 cm. Dette stemmer godt med internasjonal litteratur, og mye tyder på at vi har et potensial som ikke ... -
Økologisk mat i storhusholdninger – hvorfor og hvordan? Introduksjon av økologisk mat ved St. Olavs Hospital
(Bioforsk FOKUS;1(15) 2006, Research report, 2006) -
Økologisk sauehald - kort innføring
(Bioforsk FOKUS, Research report, 2012) -
Økologisk selvrekrutterende storfekjøttproduksjon − kort innføring
(Bioforsk FOKUS;7(5) 2012, Book, 2012)I økologisk landbruk er det et mål at drifta skal basere seg mest mulig på gårdens egne, lokale og fornybare ressurser. Fôret dyrkes uten lettløselig kunstgjødsel og kjemiske sprøytemidler. I husdyrholdet skal det legges ...