Hvordan redusere risiko for mykotoksiner i korn?
dc.contributor.author | Hofgaard, Ingerd | |
dc.contributor.author | Brodal, Guro | |
dc.contributor.author | Abrahamsen, Unni | |
dc.contributor.author | Strand, Einar | |
dc.date.accessioned | 2017-06-12T07:38:37Z | |
dc.date.available | 2017-06-12T07:38:37Z | |
dc.date.created | 2013-11-27T10:15:45Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-01108-8 | |
dc.identifier.issn | 0809-8654 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2445706 | |
dc.description.abstract | Aksfusariose er en kornsjukdom som kan angripe alle kornarter. Sjukdommen forårsakes av sopparter innen slekta Fusarium. Ulike Fusarium-arter kan produsere en rekke forskjellige mykotoksiner (soppgifter). Grenseverdier for innhold av enkelte mykotoksiner i korn og kornprodukter til mat og fôr er fastsatt av Mattilsynet. Denne dyrkningsveiledningen gir råd om hvordan en kan redusere risikoen for utvikling av mykotoksiner i korn. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Bioforsk TEMA | |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk TEMA;8(5) 2013 | |
dc.relation.uri | http://www.bioforsk.no/ikbViewer/Content/104100/TEMA_8(5)Dyrk-veil_Fusarium.pdf | |
dc.title | Hvordan redusere risiko for mykotoksiner i korn? | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 2 | nb_NO |
dc.source.volume | 8 | nb_NO |
dc.source.issue | 5 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1069844 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Bioforsk TEMA [234]