Show simple item record

dc.contributor.authorPommeresche, Reidun
dc.contributor.authorMcKinnon, Kirsty
dc.date.accessioned2017-06-12T07:48:44Z
dc.date.available2017-06-12T07:48:44Z
dc.date.created2013-12-18T12:08:19Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-82-17-01197-2
dc.identifier.issn0809-8654
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2445713
dc.description.abstractHvem skulle tro at det å lage «godteri» kan skape rom for læring? I denne aktiviteten kan vi snakke om smeltepunktet og andre egenskaper ved sjokolade, lære å følge en oppskrift, diskutere smakstilsetninger i mat, reklame, innholdsfortegnelse og pris. Siden alle ingrediensene i sjokolade kommer fra andre land, kan aktiviteten gi kunnskap til å handle etter etiske og bærekraftige kriterium med hensyn til for eksempel produksjon og transport. Ved å bruke planter fra skolehage som smakstilsetning eller pynt i sjokoladen, kan elevene drive produktutvikling. De fleste aktuelle læreplanmålene til aktiviteten er i fagene mat og helse og naturfag.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk TEMA
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA;8(17) 2013
dc.relation.urihttp://www.bioforsk.no/ikbViewer/Content/107447/Bioforsk%20TEMA%208%20(17).pdf
dc.titleSjokoladekonfekt med urternb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber4nb_NO
dc.source.volume8nb_NO
dc.source.issue17nb_NO
dc.identifier.cristin1078505
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record