dc.contributor.author | Høberg, Eva Narten | |
dc.contributor.author | Forsmo, Rolf Jøran | |
dc.date.accessioned | 2017-07-11T10:59:07Z | |
dc.date.available | 2017-07-11T10:59:07Z | |
dc.date.created | 2017-07-11T10:07:18Z | |
dc.date.issued | 2017-07-06 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-01843-8 | |
dc.identifier.issn | 2464-1162 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2448416 | |
dc.description.abstract | Kompetansekravet for å svare på markedets forventninger knyttet til matproduksjon, foredling, tilberedning og servering, er sammensatt og sterkt tverrfaglig. Dette henger sammen med at forbrukerendringer de siste par tiår har gått i retning av mer fokus på matens opprinnelse, både mht. miljø-, dyrevelferd og helseaspektet. En naturlig konsekvens er at behovet for å koble sammen næringer langs hele verdikjeden øker. Samtidig meldes det om rekrutteringsutfordringer til matbransjen, og tilgangen på fagutdannede er lav. Sett i lys av fagskolereformen, der målet er å utdanne flere fagfolk for framtiden gjennom økt kvalitet og status på fagskoleutdanningen, er det derfor viktig å arbeide for å etablere utdanningstilbud som møter denne etterspørselen.... | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | NIBIO | nb_NO |
dc.relation.ispartof | NIBIO Rapport | |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO RAPPORT;3(58) 2017 | |
dc.subject | Turisme | nb_NO |
dc.subject | Tourism | nb_NO |
dc.subject | Matkultur | nb_NO |
dc.subject | Food culture | nb_NO |
dc.title | Fagskole for lokal mat, videreforedling og matopplevelser | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Landbruks- og fiskerifag: 900 | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Agriculture and fisheries science: 900 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 28 | nb_NO |
dc.source.volume | 3 | nb_NO |
dc.source.issue | 58/2017 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1481845 | |
dc.relation.project | NIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 10254 | nb_NO |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |