Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHøberg, Eva Narten
dc.contributor.authorForsmo, Rolf Jøran
dc.date.accessioned2017-07-11T10:59:07Z
dc.date.available2017-07-11T10:59:07Z
dc.date.created2017-07-11T10:07:18Z
dc.date.issued2017-07-06
dc.identifier.isbn978-82-17-01843-8
dc.identifier.issn2464-1162
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2448416
dc.description.abstractKompetansekravet for å svare på markedets forventninger knyttet til matproduksjon, foredling, tilberedning og servering, er sammensatt og sterkt tverrfaglig. Dette henger sammen med at forbrukerendringer de siste par tiår har gått i retning av mer fokus på matens opprinnelse, både mht. miljø-, dyrevelferd og helseaspektet. En naturlig konsekvens er at behovet for å koble sammen næringer langs hele verdikjeden øker. Samtidig meldes det om rekrutteringsutfordringer til matbransjen, og tilgangen på fagutdannede er lav. Sett i lys av fagskolereformen, der målet er å utdanne flere fagfolk for framtiden gjennom økt kvalitet og status på fagskoleutdanningen, er det derfor viktig å arbeide for å etablere utdanningstilbud som møter denne etterspørselen....nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNIBIOnb_NO
dc.relation.ispartofNIBIO Rapport
dc.relation.ispartofseriesNIBIO RAPPORT;3(58) 2017
dc.subjectTurismenb_NO
dc.subjectTourismnb_NO
dc.subjectMatkulturnb_NO
dc.subjectFood culturenb_NO
dc.titleFagskole for lokal mat, videreforedling og matopplevelsernb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og fiskerifag: 900nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Agriculture and fisheries science: 900nb_NO
dc.source.pagenumber28nb_NO
dc.source.volume3nb_NO
dc.source.issue58/2017nb_NO
dc.identifier.cristin1481845
dc.relation.projectNIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 10254nb_NO
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel