Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHøberg, Eva Narten
dc.contributor.authorLjunggren, Elisabet Carine
dc.contributor.authorJørstad, Mariell
dc.contributor.authorForsland, Benedicte
dc.contributor.authorRoaldsen, Ingrid
dc.date.accessioned2017-07-19T09:30:50Z
dc.date.available2017-07-19T09:30:50Z
dc.date.created2017-07-19T08:27:24Z
dc.date.issued2017-07-18
dc.identifier.isbn978-82-17-01904-6
dc.identifier.issn2464-1162
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2448985
dc.description.abstractForbrukernes interesse for lokal mat er stadig økende. Dette gjenspeiles bl.a. i økt omsetningstall for lokal mat. Halvparten av norske turister sier samtidig at lokale mat- og drikkeopplevelser er viktige når de reiser i Norge. I tillegg er det en generell økende betalingsvilje for lokal mat blant nordmenn, der nordlendingene topper statistikken. Omsetningsveksten for lokal mat i dagligvaremarkedet er også størst i Nord-Norge. Den økte interessen for lokal mat viser at dette er et konkurransefortrinn for restauranter som tilbyr særegne kvaliteter gjennom sine menyer, ikke minst i Nord-Norge. Det er derfor en voksende trend å tilby lokale råvarer og lokale spesialiteter........nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNIBIOnb_NO
dc.relation.ispartofNIBIO Rapport
dc.relation.ispartofseriesNIBIO RAPPORT;3(97) 2017
dc.subjectØkologisk matnb_NO
dc.subjectOrganic foodnb_NO
dc.titleLokal mat og lokale spisesteder - Resultater fra intervju med et utvalg spisesteder, leverandører og spisegjester på Helgelandnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og fiskerifag: 900nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Agriculture and fisheries science: 900nb_NO
dc.source.pagenumber64nb_NO
dc.source.volume3nb_NO
dc.source.issue97/2017nb_NO
dc.identifier.cristin1482557
dc.relation.projectNIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 420282nb_NO
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel