dc.contributor.author | Høberg, Eva Narten | |
dc.contributor.author | Ljunggren, Elisabet Carine | |
dc.contributor.author | Jørstad, Mariell | |
dc.contributor.author | Forsland, Benedicte | |
dc.contributor.author | Roaldsen, Ingrid | |
dc.date.accessioned | 2017-07-19T09:30:50Z | |
dc.date.available | 2017-07-19T09:30:50Z | |
dc.date.created | 2017-07-19T08:27:24Z | |
dc.date.issued | 2017-07-18 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-01904-6 | |
dc.identifier.issn | 2464-1162 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2448985 | |
dc.description.abstract | Forbrukernes interesse for lokal mat er stadig økende. Dette gjenspeiles bl.a. i økt omsetningstall for lokal mat. Halvparten av norske turister sier samtidig at lokale mat- og drikkeopplevelser er viktige når de reiser i Norge. I tillegg er det en generell økende betalingsvilje for lokal mat blant nordmenn, der nordlendingene topper statistikken. Omsetningsveksten for lokal mat i dagligvaremarkedet er også størst i Nord-Norge. Den økte interessen for lokal mat viser at dette er et konkurransefortrinn for restauranter som tilbyr særegne kvaliteter gjennom sine menyer, ikke minst i Nord-Norge. Det er derfor en voksende trend å tilby lokale råvarer og lokale spesialiteter........ | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | NIBIO | nb_NO |
dc.relation.ispartof | NIBIO Rapport | |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO RAPPORT;3(97) 2017 | |
dc.subject | Økologisk mat | nb_NO |
dc.subject | Organic food | nb_NO |
dc.title | Lokal mat og lokale spisesteder - Resultater fra intervju med et utvalg spisesteder, leverandører og spisegjester på Helgeland | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Landbruks- og fiskerifag: 900 | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Agriculture and fisheries science: 900 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 64 | nb_NO |
dc.source.volume | 3 | nb_NO |
dc.source.issue | 97/2017 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1482557 | |
dc.relation.project | NIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 420282 | nb_NO |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |