dc.contributor.author | Martinez, Gesine Jimenez | |
dc.contributor.author | Eiter, Sebastian | |
dc.date.accessioned | 2017-08-09T09:02:45Z | |
dc.date.available | 2017-08-09T09:02:45Z | |
dc.date.created | 2017-08-04T11:54:39Z | |
dc.date.issued | 2017-06 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-01887-2 | |
dc.identifier.issn | 2464-1170 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2450253 | |
dc.description.abstract | Jordbruksnæringen står overfor store utfordringer både i Norge og internasjonalt: Den viktigste oppgaven er å produsere mat i samsvar med lov- og regelverk om dyrevelferd, klima- og miljøvern. Samtidig stilles det krav til økonomi og til arbeidsmiljø for alle som arbeider på gården. Hvert gårdsbruk må finne løsninger på bærekraftig drift, økonomisk, sosialt og miljømessig. Vi presenterer to verktøy som kan hjelpe til å ta gode valg. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO POP;3(17) 2017 | |
dc.title | Hvordan måle bærekraft i jordbruket? | nb_NO |
dc.type | Others | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 6 | nb_NO |
dc.source.volume | 3 | nb_NO |
dc.source.journal | NIBIO POP | nb_NO |
dc.source.issue | 17 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1484178 | |
dc.relation.project | Norges forskningsråd: 194051 | nb_NO |
dc.relation.project | Norges forskningsråd: 194052 | nb_NO |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |