Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBørtnes, Gunhild
dc.contributor.authorMordal, Ruth
dc.date.accessioned2018-07-16T09:13:19Z
dc.date.available2018-07-16T09:13:19Z
dc.date.created2018-07-15T12:50:03Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.isbn82-479-0551-5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2505619
dc.description.abstractÅtte navnesortar og tre frøparti av merian vart prøvde ut ved Planteforsk Kise og ein del andre stader i åra 1999 til 2004. Merian må dyrkast som eittårig plante i Norge. Unge stilkar og blad, både friske og tørka, blir brukt som krydder i kjøtt og fiskerettar. Merian er også mykje brukt i pizza, tomat, egg- og osterettar.nb_NO
dc.description.abstractMerian (Oreganum majorana), prøvedyrking 1999-2004nb_NO
dc.language.isonnonb_NO
dc.publisherPlanteforsknb_NO
dc.relation.ispartofGrønn kunnskap e
dc.relation.ispartofseriesGrønn kunnskap e;9(118) 2005
dc.titleMerian (Oreganum majorana), prøvedyrking 1999-2004nb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber4nb_NO
dc.source.volume9nb_NO
dc.source.issue118nb_NO
dc.identifier.cristin1597355
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel