Vis enkel innførsel

dc.contributor.editorPrestegard, Sjur Spildo
dc.date.accessioned2019-03-29T09:18:20Z
dc.date.available2019-03-29T09:18:20Z
dc.date.created2019-03-08T13:01:36Z
dc.date.issued2018-12
dc.identifier.isbn978-82-17-02209-1
dc.identifier.issn2464-1189
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2592373
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNIBIOnb_NO
dc.relation.ispartofNIBIO Bok
dc.relation.ispartofseriesNIBIO Bok;4(13) 2018
dc.titleMat og Industri 2018 Status og utvikling i norsk matindustrinb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber16nb_NO
dc.source.volume4nb_NO
dc.source.issue13nb_NO
dc.identifier.cristin1683262
dc.relation.projectNIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 11349nb_NO
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel