dc.contributor.author | Rye, Siv Karin Paulsen | |
dc.contributor.author | Jenssen, Elisabeth | |
dc.contributor.author | Wenstøp, Yujie Qi | |
dc.date.accessioned | 2019-10-10T06:10:03Z | |
dc.date.available | 2019-10-10T06:10:03Z | |
dc.date.created | 2019-10-09T12:23:53Z | |
dc.date.issued | 2019-10 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-02376-0 | |
dc.identifier.issn | 2464-1162 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2621289 | |
dc.description.abstract | Rapporten beskriver markedsutviklingen for fjørfekjøtt, og dette viser at engrosforbruket av fjørfekjøtt økte fra 10,0 til 18,5 kilo per innbygger fra 2002 til 2018. Rapporten viser det økonomiske resultatet for gårdsbruk med slaktekyllingproduksjon for årene 2014-2017. Brukene med flest innsatte kyllinger oppnår også høyest totalt dekningsbidrag. Analysene tyder likevel ikke på noen sammenheng mellom antall innsatte kyllinger og størrelsen på dekningsbidraget per slaktekylling. Resultatene er basert på gårdsbruk som har vært med i driftsgranskningene. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | NIBIO | nb_NO |
dc.relation.ispartof | NIBIO Rapport | |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO Rapport;5(88) 2019 | |
dc.subject | Marked | nb_NO |
dc.subject | Market | nb_NO |
dc.subject | Økonomi | nb_NO |
dc.subject | Slaktekyllingproduksjon | nb_NO |
dc.title | Økonomien i produksjon av slaktekylling | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Husdyravl, oppdrett, forplantning: 912 | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Livestock breeding, rearing, production: 912 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 34 | nb_NO |
dc.source.volume | 5 | nb_NO |
dc.source.issue | 88 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1735417 | |
dc.relation.project | NIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 10203-12 | nb_NO |
cristin.unitcode | 7677,5,0,0 | |
cristin.unitname | Divisjon for kart og statistikk | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |