Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norsk institutt for bioøkonomi
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO
Vis innførsel
Hjem
Norsk institutt for bioøkonomi
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ranking of substances for monitoring in foods, drinks and dietary supplements - based on risk and knowledge gaps
Steffensen, Inger-Lise
;
Fæste, Christiane Kruse
;
Husøy, Trine
;
Knutsen, Helle Katrine
;
Mathisen, Gro Haarklou
;
Ørnsrud, Robin
;
Agdestein, Angelika
;
Bodin, Johanna Eva
;
Elvevoll, Edel O.
;
Hessen, Dag Olav
;
Hofshagen, Merete
;
Krogdahl, Åshild
;
Nilsen, Asbjørn Magne
;
Rafoss, Trond
;
Skjerdal, Olaug Taran
;
Velle, Gaute
;
Wasteson, Yngvild
;
Hemre, Gro Ingunn
;
Vandvik, Vigdis
;
Alexander, Jan
Research report
Published version
Åpne
Steffensen_2019_Ran.pdf (2.462Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2627722
Utgivelsesdato
2019
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Prosjektrapporter
[9]
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO
[4590]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)
Serie
VKM Report;
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk