Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHofgaard, Ingerd Skow
dc.contributor.authorAamot, Heidi Udnes
dc.contributor.authorBrodal, Guro
dc.contributor.authorLundon, Aina
dc.contributor.authorHjelkrem, Anne-Grete Roer
dc.contributor.authorLillemo, Morten
dc.contributor.authorStrand, Einar
dc.date.accessioned2020-12-03T06:11:35Z
dc.date.available2020-12-03T06:11:35Z
dc.date.created2020-12-02T07:20:29Z
dc.date.issued2020-12
dc.identifier.citationNIBIO POP. 2020, 6 (40), .en_US
dc.identifier.issn2464-1170
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2711593
dc.description.abstractAksfusariose er en kornsjukdom som kan angripe alle kornarter. Sjukdommen forårsakes av sopparter innen slekta Fusarium. Ulike Fusarium-arter kan produsere en rekke forskjellige mykotoksiner (soppgifter). Grenseverdier for innhold av enkelte mykotoksiner i korn og kornprodukter til mat og fôr er fastsatt av Mattilsynet (i henhold til EU’s regelverk). Denne dyrkningsveiledningen gir, på bakgrunn av dagens kunnskap, råd om hvordan en kan redusere risikoen for utvikling av mykotoksiner i korn.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.relation.ispartofseriesNIBIO-POP;6(40) 2020
dc.titleHvordan redusere risiko for mykotoksiner i korn?en_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber4en_US
dc.source.volume6en_US
dc.source.journalNIBIO POPen_US
dc.source.issue40en_US
dc.identifier.cristin1855121
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel