Fagskoleutdanningen - Bærekraftige matopplevelser
dc.contributor.author | Høberg, Eva Narten | |
dc.date.accessioned | 2021-10-15T11:23:18Z | |
dc.date.available | 2021-10-15T11:23:18Z | |
dc.date.created | 2021-10-15T07:25:26Z | |
dc.date.issued | 2021-10 | |
dc.identifier.citation | NIBIO POP. 2021, 7 (28), . | en_US |
dc.identifier.issn | 2464-1170 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2823316 | |
dc.description.abstract | Ny utdanning møter nye utfordringer | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO-pop;7(28) 2021 | |
dc.title | Fagskoleutdanningen - Bærekraftige matopplevelser | en_US |
dc.type | Journal article | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.source.pagenumber | 8 | en_US |
dc.source.volume | 7 | en_US |
dc.source.journal | NIBIO POP | en_US |
dc.source.issue | 28 | en_US |
dc.identifier.cristin | 1946092 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Divisjon for skog og utmark [517]
Publikasjoner knyttet til ansatte ved Divisjon for skog og utmark -
NIBIO POP [302]
-
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO [4467]