Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorDombu, Siri Voll
dc.contributor.authorJohnsen, Hanne Margrete
dc.contributor.authorKårstad, Signe
dc.contributor.authorPettersen, Ivar
dc.date.accessioned2022-03-04T06:25:20Z
dc.date.available2022-03-04T06:25:20Z
dc.date.created2022-03-03T11:56:22Z
dc.date.issued2022-03
dc.identifier.isbn978-82-17-03031-7
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2982944
dc.description.abstractAndelen norsk frukt og grønt i offentlige anskaffelser kan økes. Ifølge vårt anslag er norskandelen av frukt og grønt i offentlige innkjøp på ca. 20 prosent, og vi anslår at norskandelen i offentlig sektor er lavere enn for resten av storhusholdningsmarkedet og dagligvaremarkedet. Faktorer som synes å bidra til en lav norskandel dreier seg om budsjettbeskrankninger og prispress på etterspørselssiden, strukturelle forhold på tilbudssiden, og om utformingen av de offentlige anbudene.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNIBIOen_US
dc.relation.ispartofNIBIO Rapport
dc.relation.ispartofseriesNIBIO-rapport;8(34) 2022
dc.subjectFrukten_US
dc.subjectGrønnsakeren_US
dc.subjectAnskaffelseren_US
dc.subjectOffentlig sektoren_US
dc.subjectKontrakteren_US
dc.titleMer norsk frukt og grønt i offentlig sektoren_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber48en_US
dc.source.volume8en_US
dc.source.issue34en_US
dc.identifier.cristin2007302
dc.relation.projectNIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 52266en_US
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel