Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSvennerud, Mads
dc.contributor.authorSmedshaug, Christian A.
dc.contributor.authorRustad, Lars Johan
dc.contributor.authorFinci, Anel
dc.date.accessioned2023-12-04T12:00:28Z
dc.date.available2023-12-04T12:00:28Z
dc.date.created2023-12-04T11:14:54Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.isbn978-82-17-03381-3
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3105805
dc.description.abstractRapporten tar for seg norsk selvforsyning for matvarer i perioden 1999-2021. Et lands evne til å brødfø seg selv med utgangspunkt i egne ressurser og produksjon kan være vesentlig for et lands beredskap, verdiskaping og motstandskraft i ulike situasjoner. Regjeringen har et mål om at Norge skal være 50 prosent selvforsynt, korrigert for importerte fôrråvarer. I dette prosjektet har idéen vært å konkretisere hva som skal til for å nå målet og hvor potensialet er for økt selvforsyning. Tre sektorer vurderes å ha et særlig potensial for å øke norsk produksjon; matkorn, norskandel i husdyrfôret og grønt (herunder potet og frukt).
dc.description.abstractNorsk selvforsyning av matvarer - status og potensial
dc.language.isonob
dc.publisherNIBIO
dc.relation.ispartofNIBIO Rapport
dc.relation.ispartofseriesNIBIO Rapport
dc.titleNorsk selvforsyning av matvarer - status og potensial
dc.title.alternativeNorsk selvforsyning av matvarer - status og potensial
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber80
dc.source.volume9
dc.source.issue137
dc.identifier.cristin2208259
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.fulltext


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel