Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHofgaard, Ingerd Skow
dc.contributor.authorBrodal, Guro
dc.contributor.authorElen, Oleif
dc.contributor.authorStrand, Einar
dc.contributor.authorSveen, Otto
dc.date.accessioned2017-10-14T21:05:18Z
dc.date.available2017-10-14T21:05:18Z
dc.date.created2017-09-29T17:05:56Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.isbn978-82-17-00777-7
dc.identifier.issn0809-8654
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2460164
dc.description.abstractAksfusariose er en kornsjukdom som kan angripe alle kornarter. Sjukdommen forårsakes av sopparter innen slekta Fusarium. Ulike Fusarium-arter kan produsere en rekke forskjellige mykotoksiner (soppgifter). Grenseverdier for innhold av enkelte mykotoksiner i korn og kornprodukter til mat og fôr er fastsatt av Mattilsynet (i henhold til EU’s regelverk). Denne dyrkningsveiledningen gir, på bakgrunn av dagens kunnskap, råd om hvordan en kan redusere risikoen for utvikling av mykotoksiner i korn.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk TEMA
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA;6(4) 2011
dc.titleHvordan redusere risiko for mykotoksiner i korn?nb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber2nb_NO
dc.source.volume6nb_NO
dc.source.issue4nb_NO
dc.identifier.cristin1500631
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel