Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBørtnes, Gunhild
dc.contributor.authorMordal, Ruth
dc.date.accessioned2017-11-06T15:00:27Z
dc.date.available2017-11-06T15:00:27Z
dc.date.created2017-11-02T23:14:27Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.isbn978-82-17-00544-5
dc.identifier.issn0809-8654
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2464341
dc.description.abstractFrø, blomst og blad av dill både som frisk og tørka vare vert nytta som krydder. I 2001, 2003 og 2006 testa vi ulike sortar i dill. Det er her vist resultat for tørka blad av dill, med avling per dekar, oljeinnhold med komponenter i den eteriske olja og resultat frå sensorisk testing i 2006.nb_NO
dc.language.isonnonb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk TEMA
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA;4(9) 2009
dc.titleDill (Anethum graveolens). Resultat frå prøvedyrking i tre årnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber6nb_NO
dc.source.volume4nb_NO
dc.source.issue9nb_NO
dc.identifier.cristin1510579
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel