Dill (Anethum graveolens). Resultat frå prøvedyrking i tre år
dc.contributor.author | Børtnes, Gunhild | |
dc.contributor.author | Mordal, Ruth | |
dc.date.accessioned | 2017-11-06T15:00:27Z | |
dc.date.available | 2017-11-06T15:00:27Z | |
dc.date.created | 2017-11-02T23:14:27Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-00544-5 | |
dc.identifier.issn | 0809-8654 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2464341 | |
dc.description.abstract | Frø, blomst og blad av dill både som frisk og tørka vare vert nytta som krydder. I 2001, 2003 og 2006 testa vi ulike sortar i dill. Det er her vist resultat for tørka blad av dill, med avling per dekar, oljeinnhold med komponenter i den eteriske olja og resultat frå sensorisk testing i 2006. | nb_NO |
dc.language.iso | nno | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Bioforsk TEMA | |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk TEMA;4(9) 2009 | |
dc.title | Dill (Anethum graveolens). Resultat frå prøvedyrking i tre år | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 6 | nb_NO |
dc.source.volume | 4 | nb_NO |
dc.source.issue | 9 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1510579 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Bioforsk TEMA [234]