Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSvendsen, Sølvi
dc.date.accessioned2018-07-26T09:43:58Z
dc.date.available2018-07-26T09:43:58Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.isbn978-82-17-00100-3
dc.identifier.issn0809-8654
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2506576
dc.description.abstractNordmenn bruker stadig mer olje i matlagingen. Likevel konsumerer vi i Norge om lag en liter olje per person per år, mens i Italia er forbruket på om lag sju liter. Den stigende interessen for matoljer skyldes helsegevinsten, fokus på matvarer fra andre land på grunn av økt reiseaktivitet, men også alle variasjonsmulighetene som bruken av matolje gir.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofseriesBioforsk rapport;1(44) 2006
dc.titleOljeproduserende vekster: Matolje for helsen din. En litteraturoversiktnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.source.pagenumber9nb_NO
dc.source.volume1nb_NO
dc.source.issue44nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel