Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBele, Bolette
dc.contributor.authorRytkönen, Paulina
dc.contributor.authorTunon, Håkan
dc.date.accessioned2020-12-11T07:40:26Z
dc.date.available2020-12-11T07:40:26Z
dc.date.created2020-12-09T13:02:08Z
dc.date.issued2020-12
dc.identifier.isbn978-82-17-02698-3
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2717050
dc.description.abstractDenne undersøkelsen er gjennomført innenfor rammen for Interreg-prosjektet «Biologisk kulturarv som bærekraftig verdiskaper». Prosjektet har fokusert på det potensialet som småskala produsenter har i å synliggjøre de natur- og kulturverdiene som er koblet denne typen matproduksjon. Forbrukerundersøkelsen som presenteres i denne rapporten ble gjennomført ved to utsalgssteder i Sverige og to i Norge. I Sverige foregikk spørreundersøkelsen i Gävleborgs län, ved matfestivalen Moläta i Järvsö og ved setra Svedbovallen like utenfor Järvsö. I Norge ble den samme undersøkelsen gjennomført i Trøndelag, ved Eggjenseteren i Snåsa og ved Mathallen Smak og Behag i Oppdal. Undersøkelsen ble gjennomført som en kombinasjon av spørreskjema og oppfølgende intervju. I tillegg er også resultater fra en pilotstudie ved Gregoriemarknaden i Sverige diskutert i rapporten. Forbrukerundersøkelsen fokuserer på fire hovedtemaer: a) hvordan informanten/kunden ser på denne type bedrifter (företag) og hva de setter pris på ved besøket, b) hva kunden assosierer med det å handle slike lokale matprodukter, c) hvilke naturverdier og biologisk kulturarv de assosierer slike produkter med, d) hvilken bakgrunn kunden/informanten har...en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNIBIOen_US
dc.relation.ispartofNIBIO Rapport
dc.relation.ispartofseriesNIBIO-rapport;6(156) 2020
dc.subjectSetreren_US
dc.subjectForbrukerpreferanseren_US
dc.subjectBygdeturismeen_US
dc.subjectVerdiskapningen_US
dc.titleLokale matprodukter, kundepreferanser og biologisk kulturarv - Oppsummering av en kundeundersøkelse i Gävleborgs län, Sverige og i Trøndelag Fylke, Norgeen_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber54en_US
dc.source.volume6en_US
dc.source.issue156en_US
dc.identifier.cristin1857936
dc.relation.projectNIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 10453en_US
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel