dc.contributor.author | Dombu, Siri Voll | |
dc.contributor.author | Johnsen, Hanne Margrete | |
dc.contributor.author | Kårstad, Signe | |
dc.contributor.author | Pettersen, Ivar | |
dc.date.accessioned | 2022-03-04T06:25:20Z | |
dc.date.available | 2022-03-04T06:25:20Z | |
dc.date.created | 2022-03-03T11:56:22Z | |
dc.date.issued | 2022-03 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-03031-7 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2982944 | |
dc.description.abstract | Andelen norsk frukt og grønt i offentlige anskaffelser kan økes. Ifølge vårt anslag er norskandelen av frukt og grønt i offentlige innkjøp på ca. 20 prosent, og vi anslår at norskandelen i offentlig sektor er lavere enn for resten av storhusholdningsmarkedet og dagligvaremarkedet. Faktorer som synes å bidra til en lav norskandel dreier seg om budsjettbeskrankninger og prispress på etterspørselssiden, strukturelle forhold på tilbudssiden, og om utformingen av de offentlige anbudene. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | NIBIO | en_US |
dc.relation.ispartof | NIBIO Rapport | |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO-rapport;8(34) 2022 | |
dc.subject | Frukt | en_US |
dc.subject | Grønnsaker | en_US |
dc.subject | Anskaffelser | en_US |
dc.subject | Offentlig sektor | en_US |
dc.subject | Kontrakter | en_US |
dc.title | Mer norsk frukt og grønt i offentlig sektor | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.source.pagenumber | 48 | en_US |
dc.source.volume | 8 | en_US |
dc.source.issue | 34 | en_US |
dc.identifier.cristin | 2007302 | |
dc.relation.project | NIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 52266 | en_US |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |