ØKOLOGISK LANDBRUK Produksjon og bruk av eget såkorn
dc.contributor.author | Frøseth, Randi Berland | |
dc.contributor.author | Løes, Anne-Kristin | |
dc.contributor.author | Silja Valand | |
dc.contributor.author | Guro Brodal | |
dc.date.accessioned | 2022-05-27T06:33:23Z | |
dc.date.available | 2022-05-27T06:33:23Z | |
dc.date.created | 2022-05-20T12:37:03Z | |
dc.date.issued | 2022-05 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-03087-4 | |
dc.identifier.issn | 2464-1170 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2996315 | |
dc.description.abstract | Godt såkorn er en forutsetning for en vellykket kornproduksjon. Såkorn bør ha høy spireevne, være friskt, og ha minst mulig innblanding av annet frø. Rensing og kvalitetstesting er viktig for å oppnå dette, men grunnlaget legges ved å ha kontroll med dyrkingsforholdene, tresking, tørking og lagring. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO-pop;8(17) 2022 | |
dc.title | ØKOLOGISK LANDBRUK Produksjon og bruk av eget såkorn | en_US |
dc.title.alternative | ØKOLOGISK LANDBRUK Produksjon og bruk av eget såkorn | en_US |
dc.type | Journal article | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.source.volume | 8 | en_US |
dc.source.journal | NIBIO POP | en_US |
dc.source.issue | 17 | en_US |
dc.identifier.cristin | 2025962 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Divisjon for matproduksjon og samfunn [1031]
Publikasjoner knyttet til ansatte ved Divisjon for matproduksjon og samfunn -
NIBIO POP [311]
-
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO [4593]