Show simple item record

dc.contributor.authorFrøseth, Randi Berland
dc.contributor.authorAbrahamsen, Unni
dc.contributor.authorAdler, Steffen Andreas
dc.contributor.authorEvju, Ingvild
dc.contributor.authorGrieu, Chloé
dc.contributor.authorRostad, Bjørn Inge
dc.contributor.authorWaalen, Wendy
dc.date.accessioned2024-06-19T11:38:32Z
dc.date.available2024-06-19T11:38:32Z
dc.date.created2024-06-19T10:41:24Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationNIBIO POP. 2024, 10 (24), .
dc.identifier.issn2464-1170
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3134728
dc.description.abstractRapsfrø er etterspurt råvare til proteinfôr og olje til mat. Høstraps egner seg godt i vekstskifte med korn og åkervekster, men trenger lang veksttid. Eng som forgrøde gir størst mulighet for tidlig etablering. Med sine pålerøtter har rapsplantene god effekt på jordstrukturen, og er en god forgrøde til for eksempel hvete.
dc.description.abstractØkologisk produksjon av høstraps
dc.language.isonob
dc.titleØkologisk produksjon av høstraps
dc.title.alternativeØkologisk produksjon av høstraps
dc.typeJournal article
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber6
dc.source.volume10
dc.source.journalNIBIO POP
dc.source.issue24
dc.identifier.cristin2277358
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record