Egg og kyllingkjøtt på økologisk vis
dc.contributor.author | Koesling, Matthias | |
dc.contributor.author | Grøva, Lise | |
dc.contributor.author | Serikstad, Grete Lene | |
dc.date.accessioned | 2018-02-06T13:57:23Z | |
dc.date.available | 2018-02-06T13:57:23Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-00196-6 | |
dc.identifier.issn | 0809-8654 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2482976 | |
dc.description.abstract | Det er ikke mulig å se forskjell på økologiske og konvensjonelle egg. Likevel er det stor forskjell på hvordan hønene som har lagt eggene har hatt det. Økologisk fjørfe holdes ikke i bur og har tilgang på uteareal. De kan flakse med vingene, sandbade og vagle seg på sittepinner. Betegnelsen ”frittgående høner” brukes om høns som går fritt inne, men ikke kan gå ute. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk TEMA;2(9) 2007 | |
dc.title | Egg og kyllingkjøtt på økologisk vis | nb_NO |
dc.type | Others | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 2 | nb_NO |
dc.source.volume | 2 | nb_NO |
dc.source.issue | 9 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1550244 |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Bioforsk TEMA [234]