Dyrking av økologiske agurker
dc.contributor.author | Pedersen, Susanne Friis | |
dc.date.accessioned | 2018-07-20T15:08:10Z | |
dc.date.available | 2018-07-20T15:08:10Z | |
dc.date.issued | 2011-12 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-00856-9 | |
dc.identifier.issn | 0809-8654 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2506194 | |
dc.description.abstract | Agurk er populært på smørbrød, i salatbar eller i gresk tzatziki – for å nevne noe. Hver nordmann spiser i gjennomsnitt 5 kg agurk i året (SLF, 2011). Agurkdyrking stiller krav til varme og areal. Et følsomt punkt er roten av planten, særlig i starten av kulturen. Biologisk bekjempelse og beskjæringsmetode må løpende vurderes underveis i sesongen. Forhold som avsetting, lagring og salg må også tenkes igjennom før oppstart. Disse emnene behandles i det følgende. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk Økologisk | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk TEMA;6(24) 2011 | |
dc.title | Dyrking av økologiske agurker | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 6 | nb_NO |
dc.source.volume | 6 | nb_NO |
dc.source.issue | 24 | nb_NO |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Bioforsk TEMA [234]