Økologisk matproduksjon – energiforbruk
dc.contributor.author | Serikstad, Grete Lene | |
dc.date.accessioned | 2018-07-25T13:00:34Z | |
dc.date.available | 2018-07-25T13:00:34Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-00203-1 | |
dc.identifier.issn | 0809-8654 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2506486 | |
dc.description.abstract | Energibruk bør inngå i vurdering av landbrukets miljøprofil. Minst mulig bruk av fossile energikilder er et mål i økologisk landbruk. Undersøkelser viser lavere energiforbruk i økologisk drift sammenlignet med konvensjonelt landbruk. Kunstgjødselframstilling står for en stor del av energiforbruket i konvensjonelt landbruk. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk TEMA;2(16) 2007 | |
dc.title | Økologisk matproduksjon – energiforbruk | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 2 | nb_NO |
dc.source.volume | 2 | nb_NO |
dc.source.issue | 16 | nb_NO |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Bioforsk TEMA [234]