dc.contributor.author | Steinshamn, Håvard | |
dc.date.accessioned | 2023-06-07T07:16:31Z | |
dc.date.available | 2023-06-07T07:16:31Z | |
dc.date.created | 2023-06-02T15:55:04Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | NIBIO POP. 2023, 9 (12), . | |
dc.identifier.issn | 2464-1170 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3070270 | |
dc.description.abstract | Kløverinnslaget er viktig for avlingsmengd og proteininnhald i økologisk dyrka eng. Kløver har også høg fordøyelegheit. Kyr et gjerne kløver og har høgare fôropptak og mjølkeproduksjon når surfôret er kløverrikt. På grunn av høgt proteininnhald i kløver, kan proteinutnyttinga i mjølkeproduksjonen gå ned med aukande innslag av kløver i rasjonen. | |
dc.description.abstract | Proteinforsyning frå eng – fôropptak og mjølkeproduksjon | |
dc.language.iso | nno | |
dc.title | Proteinforsyning frå eng – fôropptak og mjølkeproduksjon | |
dc.title.alternative | Proteinforsyning frå eng – fôropptak og mjølkeproduksjon | |
dc.type | Journal article | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 4 | |
dc.source.volume | 9 | |
dc.source.journal | NIBIO POP | |
dc.source.issue | 12 | |
dc.identifier.cristin | 2151376 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |