Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSteinshamn, Håvard
dc.date.accessioned2023-06-07T07:16:31Z
dc.date.available2023-06-07T07:16:31Z
dc.date.created2023-06-02T15:55:04Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationNIBIO POP. 2023, 9 (12), .
dc.identifier.issn2464-1170
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3070270
dc.description.abstractKløverinnslaget er viktig for avlingsmengd og proteininnhald i økologisk dyrka eng. Kløver har også høg fordøyelegheit. Kyr et gjerne kløver og har høgare fôropptak og mjølkeproduksjon når surfôret er kløverrikt. På grunn av høgt proteininnhald i kløver, kan proteinutnyttinga i mjølkeproduksjonen gå ned med aukande innslag av kløver i rasjonen.
dc.description.abstractProteinforsyning frå eng – fôropptak og mjølkeproduksjon
dc.language.isonno
dc.titleProteinforsyning frå eng – fôropptak og mjølkeproduksjon
dc.title.alternativeProteinforsyning frå eng – fôropptak og mjølkeproduksjon
dc.typeJournal article
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber4
dc.source.volume9
dc.source.journalNIBIO POP
dc.source.issue12
dc.identifier.cristin2151376
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel